Onlangs is de website Zonwering-Weetjes.nl gelanceerd. Zonwering-Weetjes.nl is een onafhankelijke, informatieve website over zonwering. De website biedt consumenten handige informatie over zonwering om ze te helpen bij hun oriëntatie- en aankoopproces.

 

Zonwering-Weetjes.nl richt zich op consumenten die zich bevinden in een oriënterende fase van het aankoopproces, evenals consumenten die over willen gaan tot aankoop. Zonwering-Weetjes.nl helpt mensen bij hun aankoop door onafhankelijke informatie te bieden over zonwering en de gemiddelde prijzen hiervan. Consumenten kunnen onder andere lezen over de voordelen van screens of over de voordelige prijzen van uitvalschermen. Daarnaast biedt de website consumenten de mogelijkheid om vrijblijvende offertes aan te vragen van maximaal zes zonwering specialisten in hun regio. Zo kunnen consumenten eenvoudig zonwering specialisten met elkaar vergelijken om daarna voor de beste optie te kiezen.

 

De lancering van dit nieuwe concept komt op een goed moment. Er is namelijk een gebrek aan overzichtelijke en onafhankelijke informatie over zonwering. Zonwering-Weetjes.nl bevindt zich in een digitale markt tussen zonwering specialisten en webwinkels. Zonwering-Weetjes.nl onderscheidt zich in deze markt door zelf geen zonwering aan te bieden en dus onafhankelijke en zonwering prijzen aan te kunnen bieden aan de consument.

 

Zonwering-Weetjes.nl maakt onderdeel uit van SkyDreams, uitgever van offerte vergelijkingswebsites. Zonwering-Weetjes.nl is de nieuwste toevoeging aan een portfolio van in totaal 9 verschillende Weetjes websites. Deze Weetjes websites hebben verschillende woon-gerelateerde onderwerpen. Andere Weetjes websites zijn onder andere Stucadoor-Weetjes.nl en Dakkapel-Weetjes.nl.