Trouwen doe je als het goed is maar eenmaal in je leven. Er zijn weinig specialere avonden in het leven dan de avond voor de bruiloft. Het is gebruik om een vrijgezellenfeest te houden. Of zoals de Amerikanen zeggen een bachelorette. Nu houden de dames het doorgaans wel een stuk beschaafder dan de mannen. Denk alleen maar aan The Hangover films. Maar ook de dames lusten er wel pap van. Een van de meest populaire opties van dit moment is om een strip show te bezoeken.

Van The Chippendales tot Magic Mike

 

Niet zo gek als je erover nadenkt. Het begon allemaal met de Chippendales natuurlijk. Een populaire tent in New York waar i.p.v. vrouwen, mannen begonnen te strippen. Het werd zo wereldbekend dat de Chippendales een fenomeen werden. In de jaren 90 was er dan de Oscar winnende film The Full Monty, over een groep Britse mijnwerkers die geïnspireerd raakten door de Chippendales. En vrij recent nog waren er de Magic Mike films. Mannelijke strippers zijn dus al decennia lang een populair onderwerp in mainstream entertainment.

 

Maar nu kan men dit ook in eigen huis halen. Er zijn getalenteerde mannelijke strippers die hun diensten aanbieden via het internet. Het werkt heel simpel. Je bezoekt een website zoals Coqtales, je kijkt welke stripper of strippers je het meest aanspreken. Er is tegenwoordig zoveel keus, voor veel vrouwen zal dit aanvoelen alsof zij een kind in de spreekwoordelijke snoepwinkel zijn. Er zijn mannen uit alle windrichtingen. Met verschillende persoonlijkheden en stijlen. Het enige dat zij gemeen hebben is dat ze een uitermate strak en gespierd lichaam kennen. Het leukste is om meerdere strippers in te huren, zodoende is er voor elke vrouw wel een geschikte stripper, want laten we wel wezen, smaken verschillen. Een andere belangrijke keuze die jullie dan nog zullen moeten maken is welke outfit de mannen zullen gaan dragen. Dit kan bijv. een marine pak zijn of wellicht een brandweer thema, lees meer daarover hier. Een show duurt gemiddeld zo 20 minuten. Dat is maar goed ook, want veel langer en het loopt wellicht uit de hand, want de hunks zijn zo goed in wat ze doen, dat de verleiding te groot zou kunnen worden.

Image preview