Zodra je op zoek gaat naar een nieuwe tweedehands auto wil je natuurlijk wel wat zekerheid hebben. Misschien weet je veel over autotechniek en durf jij het aan om van een particulier of een garagebedrijf in de buurt een tweedehands auto te kopen. Maar voor veel mensen blijft het toch gokken bij het aanschaffen van een nieuwe tweedehands auto. Pas na enkele maanden kun je hopelijk zeggen, ja dit was een goede keus. Wil jij zeker weten dat je een goede tweedehands auto koopt? Koop dan via Bynco.com een ex-lease auto!

 

Goed onderhouden ex-lease auto kopen?

Een lease auto wordt vaak goed onderhouden. De leasemaatschappij verplicht het om alle onderhoudsbeurten netjes bij een aangesloten garage te laten verrichten. Ook wordt het onderhoudsboekje keurig bijgehouden. Vaak leasen bedrijven auto’s maar enkele jaren waarna deze weer worden vervangen door een nieuwe auto. Een ex-lease auto is dus goed onderhouden, maar enkele jaren oud en heeft in veel gevallen nog niet zo heel veel kilometers gelopen. Een ex-lease auto kopen is dus een goede keus. Je maakt je keus nog beter door deze ex-lease auto te kopen via Bynco!

 

Een ex-lease auto kopen via Bynco.com!

Wil je nog veel meer zekerheid bij het kopen van een ex lease auto? Koop dan via Bynco.com! Bij Bynco krijg je namelijk een proeftijd van 14 dagen waarin je de auto zelf geheel kunt testen. Dus niet een korte proefrit maar een lange proefperiode. Kom je er in deze proeftijd achter dat dit niet de ex-lease auto is die jij zoekt, dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Bij iedere gekochte ex lease auto via Bynco ontvang je ook nog eens 180 dagen garantie. Mocht er in deze dagen toch nog onvoorziene mankementen voordoen dan lost bynco ze op! Een ex-lease auto kopen doe je dus veilig en snel via Bynco!