Mag het ietsje meer zijn?
In de zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen is een Peugeot 308 lease altijd een slimme keuze. Tijdens zijn transformatie van ‘auto van het jaar’ in 2014 naar handige break kreeg de sw-versie er zomaar 8 centimeter bij in lengte. Dat lijkt misschien niet zo heel veel maar levert in combinatie met een moderne EMP2-platform aanzienlijk meer binnenruimte. Zo biedt de Peugeot 308 sw lease met zijn totale lengte van 4,5 meter ook de passagiers op de achterbank een meer dan comfortabele beenruimte. Diezelfde lengte maakt trouwens dat, bovenop zijn royale laadruimte van 610 liter inclusief reservewiel, na het inklappen van de achterbank, elementen tot 2 meter lengte moeiteloos worden geladen.

 

Peugeot 308 sw leasen; tijdloos genieten

Strak in het pak
Tijdens zijn make-over werd dit werkbeest niet enkel langer maar ook net, om exact te zijn 6 centimeter, iets minder hoog gemaakt, en dat heeft dan weer twee heel positieve effecten. Zo zorgden de gemodificeerde afmetingen voor een lager middelpunt én maar liefst 140 kilo gewichtsverlies, wat de baanvastheid en het rijplezier zeker verhoogt. Daarnaast oogt de Peugeot 308 sw lease met zijn nieuwe design lekker strak en tijdloos, wat de eventuele restwaarde dan weer ten goede komt.
De strakke lijnen van de buitenzijde weerspiegelen zich ook naadloos in het interieur. De haast ontelbare knopjes en hendeltjes uit een klassiek auto interieur werden hier vervangen door een haast futuristisch aandoende multimediatablet en display, met een beeldkwaliteit die die van de betere smartphone evenaart, waarop u letterlijk alle functies van uw wagen kan bedienen.

 

Voorkant aanzicht van de Peugeot 308 sw 1.6 HDi BL Executive Pack
Voorkant aanzicht Peugeot 308 sw

 

Achterkant aanzicht van de auto
Achterkant aanzicht Peugeot 308 sw

 

Binnen interieur van de auto
Binnen interieur Peugeot 308 sw

 

Is de Peugeot 308 geknipt voor u?

Ongeacht zijn tijdloos design vindt u in de cockpit toch nog meer dan voldoende vakjes en hokjes om plaats te bieden aan al uw kleinere spullen. Op die manier wordt uw wagen echt een rijdend kantoor. Neem daarbij nog in overweging dat een Peugeot 308 sw leasen u een 1.6 HDi handgeschakelde dieselmotor verschaft. Deze genereert zonder probleem 120 pk, haalt daarbij een emissienorm van slechts 85 g/km en schakelt vlot van 0 naar 100 in slechts 10 seconden, en u hoeft niet langer te twijfelen.

 

Laat u zich geheel vrijblijvend informeren over deze mooie Peugeot 308 sw lease auto. Het dwingt u tot niets. En hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact op. De ervaren en servicegerichte medewerkers zullen uw vragen met veel aandacht en genoegen beantwoorden.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!
Een fout gevonden? Meld het ons.

 

Meer informatie:

Bezoek de website voor meer informatie. Ook voor extra bedrijfsgegevens van AutoLeaseCenter | Autolease kunt u terecht op de website.