Wanneer je geen verstand hebt van vloeren dan zal je misschien denken, pvc vloeren? Ik ga toch geen pvc vloer laten plaatsen. Ik wil een echte vloer van hout! PVC vloer klinkt misschien alsof het slechte kwaliteit is en het snel kapot gaat, maar niks is minder waar. Het feit is dat pvc vloeren steeds populairder is en het echt een trend begint te worden. Een pvc vloer kan namelijk in veel verschillende soorten geplaatst worden, zijn er lange garanties en is het heel makkelijk te onderhouden.

 

Waarom wordt deze vloer nou steeds populairder? Daarvoor hebben we in deze blog een paar voorbeelden opgenomen en bepaal zelf:

  • Een PVC vloer lijkt net echt hout (of steen!)
  • PVC is waterbestendig en kan dus in verschillende ruimtes gelegd worden
  • Onderhoud is enorm makkelijk
  • De vloer is slijtvast en sommige vloeren hebben zelfs levenslange garantie!
  • Loopgeluid wordt beter gedempt dan bij laminaat
  • Vloerverwarming is geen enkel probleem bij deze vloeren

 

Zijn er dan ook nadelen, hoor ik mensen denken. Niet zo veel! Je moet er wel voor zorgen dat de PVC vloer geëgaliseerd is zodat de lijm goed hecht. Verder moet je bij klik PVC altijd met een deklat moet werken, omdat dit niet tegen het kozijn aangemaakt kan worden. Maar wanneer je dit uitbesteed bij de professionals van Martijn de Wit vloeren, zal je je hier niet druk om hoeven maken!

 

Martijn en zijn team zijn wat dat betreft echt professionals en geen enkele situatie is ze te moeilijk. Uiteraard kan er ook op voorhand advies gevraagd worden binnen dit bedrijf, zodat je naderhand geen spijt krijgt van je keuze.