Reclame op Tv met Acties & Winkansen

 

Aanbiedingen, Acties, Voordeel & Gratis artikelen. Reclame op Tv gemist met actie, voordeel/winkans !? Hier online geplaatst !

 

Tv op Internet / Internet op Tv

We zien steeds meer televisie-uitzendingen op het internet. Op elk moment van de dag is het mogelijk om eerder uitgezonden programma op de computer of tablet te bekijken.

 

De consument krijgt, voor het afspelen van de gewenste uitzending vaak eerst een commercial/advertentie te zien. Maar ook tijdens de uitzending zijn meestal Tv Advertenties zichtbaar.

 

Ook live-stream (realtime) uitzendingen nemen toe, waardoor de consument steeds meer de keuze kan maken om Tv te kijken op het internet.

 

Tv en Internet komen steeds dichter bijelkaar !

Tv kijken op internet wint aan populariteit. Internetten op Tv heeft als voordeel dat kijkers gemakkelijk zoekmachines kunnen raadplegen, video’s kunnen afspelen en/of actief kunnen zijn op sociale netwerken.

 

TvAdvertenties.nl

Op deze site kunnen bedrijven hun nieuwe of recente Tv Advertenties/commercials met actie/voordeel of winkans plaatsen op het web. Het internet heeft een steeds groter bereik en kent een hoge omloopsnelheid.

 

Een toegevoegde waarde van Tv Advertenties op het internet is dat er b.v. diverse interactieve elementen kunnen worden toegevoegd.

 

Op TvAdvertenties.nl kan men uw reclame rustig bekijken, wanneer & waar dan ook. De consument krijgt de Tv Advertenties niet opgedrongen (minder irritatie) en kan dus zelf kiezen. Men kan doorklikken naar uw website en direct op de betreffende subpagina komen voor meer info !

 

De regie is in handen van de consument. Recent onderzoek heeft aangetoond dat de consument, dat als zeer prettig ervaart ! Men zal de Tv Advertentie beter herinneren, en is na verloop van tijd, makkelijker tot merkherkenning in staat. Het komt o zo vaak voor dat men denkt, die advertentie/commercial op tv, wil ik nog wel een keer zien, of wat was dat voor een aanbieding? Hier de mogelijkheid om dit makkelijk en snel te vinden.

 

Synergie tussen Tv en Internet is ook mogelijk, zo kan uw bedrijfscampagne, profiteren van het beste van twee werelden. Natuurlijk zijn er al vele toepassingen gaande ! Maar wanneer de consument in de toekomst meer Tv gaat kijken op zijn Pc, laptop of tablet, zal deze markt zich verder uitbreiden en specificeren.

 

De huidige Tv-Producenten en zenders zullen concurrentie ondervinden, van deze nieuwe vorm Tv Advertenties plaatsen online, zonder enige vorm van kosten.

 

 

Meer informatie: Reclame op Tv – voordeel en winkans