Diverse goederen zijn van nature niet handig te stapelen op de manier zoals jij wilt. Denk aan water. Tenzij het in een container zit, is er gewoonweg geen beginnen aan. Tenzij je de hele dag zinloze arbeid wit verrichten, natuurlijk.

 

Maar voor uiteenlopende stortgoederen, van zand tot koffiebonen, bestaat er een perfecte oplossing; de big bag! Dit zijn kunststof zakken waarin tussen de 1000 en 1300 liter aan materialen kan worden opgeslagen. Denk hierbij aan alles van kiezels, zand en grind tot graan, hout en koffiebonen. Als deze stoffen in een big bag zitten, kunnen ze handig worden bewaard en getransporteerd.

 

In de Big Bag Store vind je allerlei zakken van diverse afmetingen. Werk je graag mee aan een beter milieu? Schroom dan niet om voor gebruikte big bags te kiezen! Dit zijn zakken die in geen enkel geval in de chemische industrie gebruikt zijn en bovendien niets aan kwaliteit of stevigheid hebben ingeboet. Bovendien bespaar je ook nog eens op je portemonnee, daar je een stuk goedkoper uit bent!

 

Voor elk product een big bag

Veiligheid en hygiëne staan ook bij jou vast en zeker hoog in het vaandel. Daarom zijn de zakken ook in verschillende varianten verkrijgbaar. Geventileerde big bags voor voedsel en andere natuurproducten hebben bijvoorbeeld niet dezelfde capaciteiten als de antistatische zak. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op plekken in een explosieve omgeving. Als er hier een statische lading ontstaat, kan dat zorgen voor gevaarlijke situaties. Met een antistatische big bag uit de Big Bag Store hoef je hiervoor niet te vrezen!

 

Ook als je bedrijf niet in Nederland is gevestigd kun je van de Big Bag Store producten en diensten gebruik maken. Deze gigantische onderneming bezorgt namelijk over de hele wereld! Bestel je big bags daarom ook altijd bij deze vertrouwde leverancier.