Beste vakantieganger en liefhebber van de Costa Blanca,

 

Bent u het weer in Nederland en België ook zo zat? Wilt u lekker uitrusten in een fraaie en relaxte omgeving of wilt u van een heerlijke, betaalbare en onbezorgde vakantie aan de Costa Blanca genieten?

 

Spanje-huren biedt u onder andere een allround en full service vakantie pakket! Alles met betrekking tot een geslaagde vakantie is bij ons mogelijk. U kunt hierbij denken aan het aanbod van onze zeer complete vakantie verblijven, transfer van en naar het vliegveld, boodschappen service, golf faciliteiten en verschillende excursies.

Overwinteren van november tot eind maart is ook mogelijk.

 

Kijkt u eens op uw gemak onze website door en vindt uw ideale vakantieverblijf.

U boekt bij ons al een vakantie in 3 stappen!!!

 

Persoonlijke service staat bij ons voorop, dus heeft u liever telefonisch contact bel dan op 088-3962604.

 

De vele extra`s van Spanje-huren:

• Welkomst pakket

• Uw accommodatie

• Faciliteiten

• Boodschappenservice

• Autoverhuur

• Internet

 

Welkomst pakket:

Ten alle tijden krijgt u bij aankomst van Spanje-huren een persoonlijk warm welkom en een klein welkomst pakket in uw accommodatie. Gratis, gewoon om u welkom te heten.

 

Uw accommodatie:

Al onze accommodaties zijn voorzien van een comfortabele complete inrichting. Een geheel ingerichte keuken, een badkamer met douche en / of bad en opgemaakte bedden bij aankomst. Veel van onze accommodaties hebben zelfs een eigen of gezamenlijk zwembad.

 

Dus bij Spanje-huren:

• Geen huur voor bedlinnen.

• Geen huur voor handdoeken pakket.

• Geen huur voor keukendoekenpakket.

• Geen extra geld voor opgemaakte bedden.

• Geen extra geld voor canal digitaal + TV

 

Faciliteiten:

Natuurlijk verschillen de faciliteiten per accommodatie en per plaats. De ene woning heeft een gezamenlijk zwembad en de ander een privé zwembad. Bij elke woning op onze site staat, als u op de foto klikt, meer informatie. Daar staan ook de faciliteiten die voor die woning en / of park gelden. U kunt natuurlijk ook uw wensen kenbaar maken bij de zoekfunctie op de homepage.

 

Boodschappenservice:

Het is bij ons mogelijk om uw eerste boodschappen te bestellen. Deze staan dan bij aankomst in uw accommodatie voor u klaar.

info@spanje-huren.com

 

De auto staat gereed

Een auto huren is een luxe en dus een kostbare zaak. Wij verhuren zo goed als nieuwe auto’s tegen een zeer aantrekkelijk huurtarief. De auto staat gereed op het vliegveld, u betaalt ter plaatse.

 

Werkwijze

Huren bij Spanje-huren betekend zekerheid, comfort en persoonlijke services. Ons kantoor is gelegen 35 km ten zuiden van Alicante. Hier ontvangen wij u en begeleiden wij u naar de door u gereserveerde woning.

 

Reserveren

Via onze website is het eenvoudig u woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeldt staat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld Zaterdag tot Zaterdag. U stuurt ons per e mail uw eventuele vragen of reservering. Wij beantwoorde uw email dezelfde dag nog. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe.

 

Betaling

Aanbetaling 25% van over het totale huurbedrag. 6 weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomst brief en routebeschrijving met telefoon nummers. Zodra u aankomt op vliegveld Alicante of Murcia, of per auto in de omgeving van Alicante bent aangekomen vragen wij u ons telefonisch te informeren, zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten.

 

Inchecken

Wij brengen u persoonlijk naar de woning en geven u de instructies door hoe e.a. werkt, zoals elektra-gas-water-boodschappen doen etc.
Uitchecken

Zodra u de woning weer gaat verlaten komen wij samen met u de woning controleren. Wij vragen de woning netjes achter te laten, (geen afwas of etensresten ) – en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen. De borg wordt na controle aan u terug betaald.

 

De voordelen van Spanje-huren…

Boeken is mogelijk op willekeurige dagen, zodat u bijvoorbeeld de voordeligste vlucht uit kan zoeken! Wij halen en brengen u van en naar het vliegveld of wij kunnen een huurauto voor u regelen bij de aankomsthal of uw vakantiewoning. Bij aankomst in de woning zijn wij persoonlijk aanwezig.

Er bevindt zich een welkomst pakket in de woning en boodschappendienst is mogelijk.

Tijdens uw verblijf zijn wij binnen kantooruren voor u beschikbaar in ons kantoor en bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

 

Wij wensen u fijne vakantie en tot ziens!

Meer informatie: Spanje-Huren