De leukste online spelletjes voor het basisonderwijs vind je op Spelletjesplein

 

Voor ouders/verzorgers en leerkrachten
Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer u op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Met Spelletjesplein biedt POLS Netwerk u een overzicht met online spelletjes met (meestal) een educatief element. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Spelletjesplein. We hebben slechts de spelletjes voor u verzameld.

De spelletjes staan gerangschikt op vakgebied of onderwerp. Elk spelletje is voorzien van een beknopte speluitleg.

 

Het spel werkt niet.
Hoewel de spelletjes met zorg zijn uitgekozen en wij de spelletjes regelmatig controleren, kan het voorkomen dat een spel niet meer werkt of dat de eigenaar van een spel een ander spel toont. Spelletjesplein is hier niet verantwoordelijk voor, maar we vragen u ons dit wel te melden via het contactformulier. Wij zullen de link zo spoedig mogelijk herstellen of verwijderen.

Voor een aantal spelletjes is het nodig dat uw computer is voorzien van een Flash Player. Deze kunt u gratis downloaden. De meeste computers zijn al voorzien van deze software.

 

Suggesties.
Wellicht kent u een educatief spel dat we zouden kunnen toevoegen. Suggesties kunt u doorgeven via het contactformulier.

 

Uw spel op deze site.
De afbeeldingen op deze site zijn afkomstig van de sites waarnaar gelinkt wordt en dienen om een spel extra onder de aandacht te brengen. Mocht u eigenaar zijn van een site die bij ons gelinkt staat en u hebt bezwaar tegen een dergelijke link met afbeelding, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk de verwijzing naar uw site verwijderen.t en u hebt bezwaar tegen een dergelijke link met afbeelding, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk de verwijzing naar uw site verwijderen.

 

 

Meer informatie: Spelletjesplein