Wil jouw verwarming niet opwarmen en weet je niet waardoor dat komt? Wij leggen jou in dit stappenplan uit wat je kunt doen als de verwarming het niet meer doet.

 

De werking van een verwarming

Een verwarming maakt onderdeel uit van een groter systeem die ervoor zorgt dat jouw woning verwarmt wordt. Een centrale verwarming verplaatst warmte naar diverse radiatoren, dit gebeurd meestal door middel van warm water. Dit water stroomt richting de radiator en wanneer de radiatorknop wordt opengezet zal de radiator de omgeving verwarmen.

Het is mogelijk dat, wanneer je de verwarmingsknop opendraait, er geen warm water door de leiding stroomt. Dit kan betekenen dat de verwarming het niet doet.

 

Kosten verwarming reparatie

Wanneer de verwarming het niet meer doet kun je deze laten repareren door een CV-monteur of loodgieter. Het probleem kan liggen bij de centrale verwarming, maar het is ook mogelijk dat de radiator niet werkt.
Door de vele oorzaken die de storing kan hebben is het lastig om een indicatie te geven van de kosten om een verwarming te repareren. Het uurloon van een loodgieter of CV-monteur liggen rond de €50,- euro tot €65,- euro per uur.

 

Verwarming doet het niet meer loodgieter

Een loodgieter of CV-monteur vinden in Nederland kan gemakkelijk via de website MyGo. Wij hebben door heel Nederland loodgieters waar we je gemakkelijk aan kunnen koppelen. Via de MyGo Matchmaker kun je jouw wensen aangeven en wordt je automatisch gekoppeld aan een erkende loodgieter en CV-monteur in de omgeving van jouw woning.

We hebben een ruim aanbod aan loodgieters in heel Nederland, zo vind je gemakkelijk een loodgieter. Van Limburg tot Groningen en van Drenthe tot Zeeland, door heel Nederland is het snel geregeld.

 

Verwarming