Als je een kamer wilt betreden met een gesloten deur, hoef je alleen de deurknop om te draaien. Maar zodra je een klik hoort, zul je waarschijnlijk opgeven omdat je denkt dat je de kamer toch niet in mag. Maar de gedachten van een dief werken een beetje anders en sloten kraken is zeker geen mythe, of iets wat je alleen in videospellen of films ziet. Er zijn zelfs een aantal informatieve gidsen over hoe je dat doet, vanzelfsprekend voor beveiligingsdoeleinden. Sloten kraken is de meest geliefde manier om ergens in te breken zonder sleutel omdat het geen destructieve methode is zoals het breken van deuren en ramen, wat meestal een alarm doet af gaan. Gelukkig kun je de beveiliging van je huis sterk vergroten wanneer je een slotenkraker kent of er ééntje lokaal vindt, doordat je de sloten van je huis vervangt door sloten die niet te kraken zijn.

 

 

Sleutel Controle Systemen

 

Een sleutel kan makkelijk nagemaakt worden door elke winkel met de benodigde apparatuur. Dit is al een grote hint over hoe makkelijk het is voor dieven om sloten te omzeilen. Maar een sleutel controle systeem voegt wat complexiteit toe, afhankelijk van het niveau. Dit is een goed systeem om te gebruiken wanneer je de geautoriseerde sleutel houders in de gaten wil houden.

 

De meest belangrijke functie van een sleutel controle systeem is dat het niet te kopiëren is. Het is aannemelijk dat je een winkelcentrum vindt die sleutel controle systemen van niveau 4 of 5 kunnen ondersteunen, niveau 4 is aan te raden omdat de meeste winkels weigeren om een kopie van de sleutel te maken zonder toestemming van de slotenmaker.

 

Sterkere Nachtslot Slotmechanismen

 

Je zult waarschijnlijk opgemerkt hebben dat voordeuren twee sleutels nodig hebben om te openen, omdat er een slot is bij de deurknop en één daarboven. Het is echter nog steeds mogelijk om het slot te omzeilen wanneer het slechts een paar hendels heeft. Daarom is het goed om de aanbevelingen van beveiligingsexperten op te volgen door nachtsloten met 7 hendels of meer te nemen. Je kunt naar de sleutel kijken om te zien of het 7 groeven of meer heeft.

 

Zoals beschreven kan een woonhuis slotenmaker voorzien in de meeste, zo niet alle, veiligheids-gerelateerde services die je nu of in de toekomst nodig hebt.

 

Sleutelmaker Utrecht Slotenmaker met 24 uur Slotenservice uit Utrecht