Wanneer je jezelf op de markt wilt zetten als een expert moeten mensen je goed leren kennen en je gaan vertrouwen. Mensen kopen dingen van mensen die ze vertrouwen en waar ze graag zaken mee willen doen. Het is daarom heel belangrijk dat je een goed (visueel) beeld van jezelf hebt. In dit artikel lees je alle tips die jij moet weten voor het maken van sterke marketing foto’s! Ideaal natuurlijk als jij jezelf of je eigen bedrijf wilt promoten. 

 

Laat je persoonlijkheid zien

Voor goede marketing foto’s van Linkfotografie Breda hoef jij echt geen modellen uiterlijk te hebben. Een model is namelijk vooral een kapstok waaraan een opdrachtgever een idee of item ophangt. Een model kan de ene dag een heel lief meisje zijn, de volgende dag een keiharde zakenvrouw, en de dag daarop een zwoele dame. Bij een marketing foto is het juist de bedoeling dat je jouw eigen persoonlijkheid goed laat zien. Je moet veel eigenheid uitstralen op de foto. Een portret toont de persoon zoals hij of zij gewoon is.

 

Zorg voor een mooie en open houding

Met gekruiste armen kom je heel sterk over, maar deze houding staat ook wat afstandelijk en gesloten. Deze afstandelijke houding is niet voor iedereen een goed idee. Een open houding is in veel gevallen een stuk beter! Zeker als je vriendelijk over wilt komen of het vertrouwen van mensen wilt winnen. Laat jezelf dus goed adviseren over welke houding wat voor signalen afgeeft. Hier kan je dan veel mee spelen!

 

Wat doen je met je outfit? 

Breng lekker veel verschillende outfits mee naar de fotoshoot. Dit zorgt voor lekker veel variatie. Soms kan het leuk zijn om wat accessoires zoals een sjaaltje mee te nemen, dit zorgt ook weer voor een andere look. Afhankelijk van wat je draagt kan de achtergrond aangepast worden. Elke kleur kleding vraagt namelijk om een andere achtergrond.