Trouwen in het buitenland klinkt voor velen als een kostbare en onmogelijke droom. Maar na wat onderzoek blijkt dat zulke trouwerij nog helemaal niet zo heel prijzig hoeven te zijn.

 

Een huwelijksvoltrekking op ‘een van de mooiste eiland in het Caribisch gebied: trouwen op Aruba. Stel je voor: je ontwaakt in je kingsize bed en loopt het balkon op. De zachte oceaanwind samen met het spectaculaire uitzicht van een azuurblauwe oceaan zorgt voor een droomgevoel. Na het gebruikelijke opdoffen volgt een sfeervolle rit naar het historische stadhuis van Willemstad. Nadat de meest perfecte huwelijksvoltrekking heeft plaatsgevonden tussen jou en je geliefde, volgt een ritje naar het parelwitte strand van Aruba. Hier volgt een ceremonie die onvergetelijk is, met name door uitzicht op de blauwe oceaan en romantische muziek.

Een professionele fotograaf legt al deze bijzondere momenten vast zodat deze later thuis eindeloos opnieuw bekeken kan worden. Na het eten van de bruidstaart wordt de champagnefles tevoorschijn gehaald. Als de kurk eenmaal van de fles in ontdaan kan het grote feest beginnen: de huwelijksvoltrekking is voltooid en jullie zijn nu officiëel getrouwd. Niet alleen op Aruba, maar ook voor de Nederlandse wet! Uw weddingsplanner zorgt namelijk dat het huwelijk wordt erkend in Nederland, waardoor u zelf geen papierwerk hoeft te doen!

 

Naast Aruba, kunt u ook trouwen in Las Vegas of trouwen op Curacao!

 

Trouwen in het buitenland