Plannen om een dakkapel te laten plaatsen, dat lelijke muurtje te verwijderen uit uw woonkamer of een huis te laten bouwen? Er komt veel op u af! Van de juiste aannemer, onderhandelen over de beste prijs en het vastleggen van afspraken omtrent de uitvoering en duur. Wanneer u dit niet in de vingers heeft kan een simpele verbouwing een zware last zijn.

 

Een bouwregisseur biedt uitkomst: vanaf het allereerst idee tot u de champagne ontkurkt!

 

Alle stappen van de verbouwing worden geregeld: middels het juiste bouwprojectmanagement krijgt u de resultaten die u wilt. Concreet wil dat zeggen dat u zelf de keuzes maakt omtrent uw verbouwing, maar dat de bouwregisseur metu ende juiste partijen om tafel gaat om uw plannen te bespreken. Zo wordt niet alleen de gewenste bouwtekening gecreëerd maar worden bijvoorbeeld ook duidelijke (prijs)afspraken met een aannemer gemaakt.

 

Dankzij het heldere bouwprojectmanagement worden vooraf de te nemen stappen vastgelegd en houdt u grip op uw verbouwing, zonder dat u zich druk hoeft te maken over alle te nemen stappen.

 

Dus wilt u al tijden verbouwen, maar weet u het niet zeker vanwege kosten, duur of handzaamheid, of simpelweg omdat u door de bomen het bos niet meer ziet? Twijfel niet langer!

 

bouwregisseur