Virbac is een merk welke je kan vertrouwen als het gaat om de gezondheid van jouw huisdier. Ze bieden een compleet assortiment producten, van producten die helpen bij het algemene welzijn van jouw huisdier, tot producten die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheidszorg van gezelschapsdieren en voedselproducerende dieren. Virbac innoveert voortdurend, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke producten krijgt die vandaag op de markt beschikbaar zijn.

 

Tips om je huisdier gezond te houden:

Wanneer je geeft om je huisdier is het essentieel op je huisdier gezond te houden. Er zijn vele verschillende manieren en middelen welke hierbij kunnen helpen. Wanneer je niet zeker weet wat je huisdier nodig heeft om gezond te blijven is het aan te raden om een afspraak te maken bij een dierenarts. Deze heeft de benodigde kennis en kan je ongetwijfeld advies geven om je huisdier zo gezond mogelijk te houden.

 

-Ga regelmatig met je huisdier naar de dierenarts voor controle en vaccinaties

-Geef je huisdier een evenwichtige voeding en voldoende beweging

-Houd de leefruimte van je huisdier schoon en vrij van gevaren

-Let op veranderingen in het gedrag of uiterlijk van je huisdier die op een gezondheidsprobleem kunnen wijzen

 

Tekenen dat je huisdier naar een dierenarts moet:

Er zijn veel verschillende signalen waaraan je kan opmerken dat je huisdier naar de dierenarts moet, een veelvoorkomend probleem is dat een huisdier de eetlust verliest. Dit is een teken en kan wijzen op een probleem met je huisdier. Door het verliezen van de eetlust is gewichtsverlies een direct gevolg hiervan, ook dit is niet altijd even gezond. Ook overmatig drinken en/of urineren kan een teken zijn dat er iets loos is. Daarnaast zijn huisdieren over het algemeen erg energiek, wanneer het er op lijkt dat dit weg valt en dat ze lusteloos zijn kan het ook een teken zijn dat er iets aan de hand is. Tot slot kunnen veranderingen in gedrag of uiterlijk een kenmerk zijn van een slechte gezondheid.

 

Virbac: Een merk dat je kunt vertrouwen voor de gezondheid van je huisdier zorg nodig heeft.

Als het op de gezondheid van jouw huisdier aankomt, is Virbac een merk waarop je kunt vertrouwen. Ze bieden een breed assortiment producten, van producten die helpen bij het algemene welzijn van jouw huisdier tot producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gezondheidszorg van gezelschapsdieren en voedselproducerende dieren. Virbac innoveert voortdurend, dus je kan er zeker van zijn dat je de best mogelijke producten krijgt die vandaag op de markt beschikbaar zijn.