Wie kent het niet? Een kapot scherm, waterschade of een kapotte batterij… Bijna iedereen krijgt te maken met defecten aan de telefoon. Niet gek ook. Ondanks dat onze smartphones veel hipper zijn en ook veel meer kunnen dan de telefoons van jaren geleden, zijn ze niet bepaald “hufter-proof”.

 

Je telefoon gesneuveld?

 

Het gebeurt helaas steeds vaker. Als je 15 jaar geleden je Nokia 3310 op de grond liet vallen, was er eigenlijk niets mee aan de hand. Als je vandaag de dag je nieuwste iPhone laat vallen, is de kans groot dat je scherm kapot is en de telefoon ook andere mankementen heeft. De meeste mensen kiezen er voor om de telefoon te laten repareren bij een telefoonwinkel. Dit is natuurlijk gemakkelijk. Een reparateur kan het vaak direct oplossen voor je. Veel van de reparaties kun je ook eenvoudig zelf uitvoeren. Kijk altijd goed hoe het moet en ga niet zelf lopen klungelen.

 

Zelf repareren

Op internet vind je veel informatie en video’s over hoe je dit kunt doen. Zelf repareren kan hoge kosten besparen op een reparateur. Krassen en barsten kunnen bijvoorbeeld worden opgelost met tandpasta. Waterschade is vaak op te lossen door de telefoon in rijst te leggen. Dit zorgt er voor dat het vocht zich uit de telefoon kan onttrekken. Veel informatie hierover kun je online vinden.

 

Goed én goedkoop

In veel gevallen kun je zelf de telefoon repareren. Het enige wat je nog nodig hebt is de onderdelen. Deze kun je vaak voordelig vinden. De meeste telefoonreparaties zijn goed zelf te regelen. Kijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn om zelf de telefoon te repareren. Je kunt het altijd nog aan een expert overlaten! Het laten repareren van een kapotte telefoon kan goedkoop zijn. Belangrijk is dat je niet alleen de goedkoopste reparateur uitkiest, maar ook zoekt naar kwaliteit. De Telefoonreparatiewinkel komt gewoon bij jou langs. Dus of je nu opzoek bent naar een telefoon reparatie in Breda, Rotterdam of helemaal in Goes, ze komen gewoon bij jou langs.

 

Fragiel

Je bent niet de enige met een kapotte telefoon. Bijna iedereen heeft wel krasschade, een kapot scherm of een vorm van waterschade. Blijf niet te lang lopen met een kapotte telefoon. Hoe eerder je de schade verhelpt des te beter! Zoek gerust eens op internet naar de mogelijkheden om je telefoon zelf te repareren. Je kan het!