Bij het aanschaffen van een Houten speelhuis of houten speelhuisje zijn er een paar dingen waar u rekening me moet houden. Het is belangrijk om van te voren te weten wat de maximale afmetingen van het Kinderspeelhuisje.

 

Het is natuurlijk erg jammer als je het speelhuisje hebt aangeschaft, je hem in elkaar zet en daarna er achter komt dat deze niet in de tuin past. Deze speelhuisjes zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar de meeste huisje staan ook nog eens heel leuk in de tuin. Het is dus ook een sprookjesachtige toevoeging aan uw tuin.

 

Er is veel keuze in speelhuisjes, van groot tot klein. Prinsesachtig of juist weer heel stoer, voor ieder is er wel wat wils. Je hebt zelfs speelhuisjes met een trap en glijbanen, het maar net hoe gek je het zelf wil maken.

De huisjes zijn te vergelijken met een tuinhuis, duurzaam hout als muren een stevig water bestendig dak. Hierdoor kunnen de huisjes weer en wind doorstaan en worden niet lelijk in de loop van tijd. Zo kunnen de kids maximaal genieten van het huisje!

 

speelhuis_axi_robin_totaal_2