U heeft de leeftijd bereikt dat u zich gaat ergeren aan rimpeltjes. Denk aan fronsrimpels, kraaienpootjes of vervelende lijntje op de bovenlippen. Daarom bestaat de mogelijkheid om botox te gaan gebruiken. Botox, kort voor botuline toxine, is een relatief natuurlijk middel om spiertjes te laten ontspannen. Het is een eiwit die als vloeistof rechtstreeks op een spiertje wordt aangebracht om zo deze tijdelijk te laten ontspannen. Op deze manier kunnen rimpels, lijnen en plooien gladder en strakker worden gemaakt. De injecties zijn vrijwel zonder pijn.

 

botox amersfoort

Injectienaalden

Naast botox is het ook mogelijk om de arts met fillers aan de slag te laten gaan. Een filler is een gel of vloeistof die met een kleine naald in de huid wordt aangebracht en zo een (tijdelijke) correctie vormen van de huid. Denk aan een neuscorrectie, waarbij een neusbrug kan worden opgehoogd.

 

Wie graag zo’n behandeling zou willen ondergaan, doet er goed aan eerst informatie te winnen van gerenommeerde artsen. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘botox Amersfoort’ of ‘fillers Amersfoort’ en vind een groot aantal websites waar een behandeling op staat vermeld. Kijk goed naar wie deze behandelingen uitvoert, ga op zoek naar recensies en zoek meer informatie over het bedrijf. Hierdoor zorgt u er voor dat u een behandeling krijgt die aan uw wensen voldoet!