Wil je een auto leasen als zzp’er of misschien wel als mkb’er? Misschien is shortlease voor jou wel ideaal. Je rijdt in een leaseauto die je wilt voor een bepaalde periode bij shortlease van leaseparcours. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen? Wat zijn de verschillen van andere leasevormen? Hierdoor kun je zelf bepalen of het voor jou en je bedrijf wat is.

 

De voordelen van shortlease

Je hebt een aantal voordelen bij shortlease van LeaseParcours. Deze voordelen zijn:

  • Je hebt een maximale flexibiliteit
  • Je kunt makkelijker overstappen naar andere auto’s
  • Je kunt meteen de weg op

Je hebt een maximale flexibiliteit

Iedere ondernemer zou wel graag in de toekomst willen kijken. Helaas kan dat niet. Als ondernemer kun je voor tijdelijk een nieuwe medewerker aannemen of je werk zal seizoensgebonden zijn maar het kan ook zijn dat je een tijdelijk project hebt. Als je als ondernemer hiermee te maken hebt dan is zakelijke shortlease ideaal. Het geeft je namelijk de maximale flexibiliteit. Zodra er iets veranderd zul je niet vastzitten aan een langdurig leasecontract.

 

Je kunt makkelijker overstappen naar andere auto’s

Wil je graag rijden in het nieuwste van het nieuwste? Of vind je het prettiger om met regelmaat te veranderen van auto? Ook met shortlease kun je die stap maken naar een andere, nieuwe of occasion auto.

 

Je kunt meteen de weg op

Als je vandaag een shortlease contract hebt getekend dan is de kans groot dat je dezelfde dag of de dag erna al meteen de weg op kan met je leaseauto. Met shortlease van leaseparcours hoef je nooit lang te wachten om de weg op te kunnen. De snelheid die ze hebben geldt voor alles wat ze doen. Ze staan bekend om vrijheid.

 

Is shortlease duurder dan andere soorten leasevormen?

Als je shortlease kiest betaal je een hoger maandbedrag dan voor een andere soort leasecontract. Dit komt door de flexibiliteit en de korte opzegtermijn waarmee ze werken. Met een langer leasecontract heeft de leasemaatschappij ook meer zekerheid en voortgang. In dat geval betaal je een lagere leaseprijs.

 

Kun je shortlease met een negatieve BKR-registratie?

Het kan voorkomen dat je zakelijk wilt leasen maar een negatieve BKR-registratie hebt. In dat geval kan het bij LeaseParcours niet in de weg zitten. Voor iedere leasecontract vindt er een gesprek plaats om de ondernemingsplannen aan te horen en te laten slagen.