Bij het ontwikkelen van cosmetica door een Private Label komt veel kijken. Het is niet zo eenvoudig als telkens een ander etiket op een tube of potje plakken. De inhoud wordt namelijk speciaal voor de klant ontwikkeld. Moet een handcrème bijvoorbeeld wit zijn, of misschien wel blauw? Waar moet het nieuwe product naar ruiken? De één houdt van lavendel, de ander geeft liever voorkeur aan een rozengeur. Het gaat zo ver, dat van sommige producten zelfs de structuur van de crème, shampoo of welk product dan ook naar eigen inzicht kan worden geproduceerd. Een dikke structuur, met een scrub? De klant heeft het voor het kiezen.

 

Ook make-up!

Er moet niet alleen gedacht worden aan crèmepjes en dergelijke. Make-up wordt namelijk ook geproduceerd door een private label cosmetics company. Oogschaduw, lipgloss, oogschaduw en meer. Ook deze cosmetica producten zijn naar geheel eigen smaak te verkrijgen. Een gekke groenen oogschaduw, een goudkleurige lipgloss? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk.

Voor deze mogelijkheden en uiteraard nog veel meer kunt u kijken op de website van The Cosmetic Company. Zij produceren voor u Private Label Cosmetica!