Stelt u zichzelf voor, u heeft een mooie tuin met veel bloemen en het is een totaal genot voor u om er tijd te spenderen. In verband met de vele zonnige dagen die we tegenwoordig in Nederland hebben wilt u zo nu en dan ook genieten van een drankje in de schaduw. U kunt natuurlijk aan een groot project beginnen en een veranda bouwen in uw tuin. Bij het verbouwen van een veranda komt veel kijken, zoals de risico’s van veiligheid en de hoge kosten. Dit is niet het enigste oplossing die u heeft. Hieronder beschrijf ik voor u een goedkopere en makkelijkere oplossing.

 

De oplossing

De oplossing is simpel: kies voor een schaduwdoek. ZONZ sunsails heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het creëren van schaduw en is dan ook echt een expert op dit gebied. Er bestaan verschillende soorten, denk aan rechthoekige of vierkante, en diverse maten schaduwdoeken, deze vindt u allemaal terug in de webshop van ZONZ. Bij ZONZ kunt u elk formaat en vorm zelf bepalen, daarnaast kunt u ook schaduwdoeken op maat bestellen. Duizenden klanten gingen u al voor.

 

Verschillende soorten schaduwdoeken

Door de grotere diversiteit van doeken en specifieke toepassingen bestaat er een enorm aanbod. Zo zijn er waterdichte schaduwdoeken. Een waterdicht doek is volledig waterafstotend en gemaakt van acryl of polyester zeil. Dit doek beschermt je op zomerse dagen tegen vervelende UV-straling en houdt de warmte lekker vast. Regenwater loopt van het doek af, omdat het doek op afschot wordt gemonteerd. ZONZ biedt in haar webshop ook waterdoorlatende schaduwdoeken aan. Deze doeken laten zowel regenwater als wind door. Het voordeel hiervan is dat je op zomerse dagen ook kunt genieten van een verfrissend briesje onder je schaduwdoek. Ook ontstaan er geen plassen regenwater op uw doek.

 

Harmonicadoeken wissel eenvoudig tussen schaduw en zon

Harmonicadoeken bieden een flexibele oplossing waarmee u snel tussen schaduw en de zon kunt wisselen. Dit doek, ook wel wavesail genoemd, kunt u middels een katrol inschuiven. Een harmonicadoek bevestigd u in een reeds bestaande pergola.

 

Reacties van klanten

Klanten van ZONZ zijn erg enthousiast: “Super vriendelijk, geven goed advies, correct, zoeken samen mee naar de beste oplossing bij een probleem! Reageren snel! Echt top, een echte aanrader voor hier te bestellen.” Aldus: Cindy Cardon. Bekijk al de positieve reviews op de website van ZONZ sunsails. Zo krijgt u een beeld van ZONZ en de professionaliteit van het bedrijf.