Je tuin is een van je belangrijkste delen van je huis (als je een tuin hebt). Hier kun je in de zomer lekker zitten met een biertje of een wijntje en lekker een kleurtje op doen. Ook kun je er de hond in laten spelen en rennen. Kortom een enorm belangrijke plek dus bij je huis en die moet dan ook mooi zijn! Daarom willen we je wat tips geven over wat je nou kan doen met je tuin.

 

Japanse stijl tuin

Tegenwoordig zijn exotische stijl tuinen erg in. Het is een trend die dus is overgekomen vanuit japan en die erg in de smaak valt hier in Nederland. Het is een niet goedkope en makkelijke stijl om in je tuin te krijgen maar het is het zeker meer dan waard. Deze stijl is opgekomen omdat Japan de laatste jaren enorm veel invloed heeft gehad op de wereld. Zo zie je dat K-pop enorm is gegroeid en dat meer mensen japanse stijlen beginnen over te nemen. Zo dus ook de japanse tuinen.

 

Bomen in de tuin

Erg mooi in de tuin zijn bomen. Tegenwoordig heb je zoveel keuze en variatie dat er gegarandeerd iets bij zit wat ook in jouw tuin past. Het mooie is ook dat je bij grote bomen nog veel keuze hebt in andere dingen omdat je bijvoorbeeld een speelhuisje erin kan bouwen voor je kinderen. Met een paar bomen in je tuin zijn de keuzes enorm en gelukkig kan Warentuin je helpen bij die keuze te maken en bij de bomen te regelen.

 

Een zwemvijver

Een zwemvijver is iets wat echt luxe en klasse laat zien. Een zwemvijver gaat ook erg mooi met het bovengenoemde punt namelijk de japanse tuin. Een japanse stijl tuin kun je erg mooi combineren met een zwemvijver omdat japanse tuinen erg vaak ook gebruik maken van vijvers. Zo wordt er ook veel gebruik gemaakt van bruggetjes en decoraties rondom het water om de zwemvijver zo mooi mogelijk te maken. Dit kan zorgen voor meer dan alleen een mooie tuin omdat het ook kan zorgen voor een enorm wat leven in je tuin.