In de afgelopen jaren zijn er nogal bijzondere dingen gebeurd. We hebben met een pandemie te kampen gehad, we hebben met een flinke inflatie te maken en we hebben met hoge huizenprijzen te maken. Niet alleen de huizenprijzen zijn door het dak heen geschoten, maar ook het winkelvastgoed.

 

Heb je op dit moment winkelvastgoed in je portefeuille? Dan is het lastig om te bepalen wat je hiermee gaat doen. In de basis heb je hier drie mogelijkheden voor: je kunt het winkelvastgoed in je portefeuille houden, je kunt het winkelvastgoed verhuren of je kunt het winkelvastgoed verkopen.

 

Wat je op dit moment het beste met je winkelvastgoed kunt doen? Volgens experts heb je eigenlijk maar twee opties: het pand verhuren of het pand verkopen.

 

Winkelvastgoed verhuren

Door het pand te verhuren, bouw je maandelijks passieve inkomsten op. Met dank aan deze passieve inkomsten kan je van vrijheid genieten. Niet alleen van persoonlijke vrijheid, maar ook van financiële vrijheid.

 

Het mooie hierbij is dat je je pand op meerdere manieren kunt verhuren. Je kunt het pand in appartementen opsplitsen en deze appartementen verhuren. Je kunt echter ook het pand zelf verhuren aan bijvoorbeeld een grote winkelketen.

 

Winkelvastgoed verkopen

Wil je het liefste op korte termijn een flink bedrag ontvangen? Dan kan je er het beste voor kiezen om je winkelvastgoed te verkopen. Bij het verkopen van je vastgoed kan je een flink bedrag ontvangen, terwijl je verder nergens meer omkijken naar hebt.

 

Om het pand snel te verkopen, kan je het beste contact opnemen met een vastgoedinvesteerder. Via bijvoorbeeld Damborg.nl verkoop je snel je winkelvastgoed tegen een geweldige prijs. Je bent bovendien van een snelle afhandeling verzekerd.

 

Om meerdere redenen is het verkopen van je winkelvastgoed interessant. De prijzen liggen nu immers heel hoog. Je weet bovendien niet of de prijzen in de toekomst nog verder gaan stijgen.