De payroll kosten zijn per bedrijf verschillend. Dit komt dat Payroll maatwerk is en zal dus en elke situatie anders zijn. Dit is afhankelijk van de contractvorm van uw werknemer en de voorzieningen aangaande uw personeel. De omrekenfactor voor payroll zal altijd een procentueel bedrijf zijn wat over de bruto uurtarief gaat. Dit is bij payroll in Hengelo altijd een contante en daarom zult u ook nooit voor verassingen komen te staan.

 

Als u zelf de personeelskosten beheerd moet je ook verplichte afdrachten en uitbetalingen betalen van het salaris. Dit is altijd op verschillende momenten en niet altijd hetzelfde tijdstip. Door deze constructie vinden werkgevers het dikwijls moeilijk om het overzicht te houden en duidelijk inzicht te hebben wat een werknemer nu precies kost.

Door dit proces uit te besteden houd je een duidelijk overzicht hoeveel wie nu per uur kost. Door deze gegevens heb je een transparant overzicht van de kosten. Dit kan weer veel toevoegen aan de groei van je onderneming.

 

Ook brengt een payroll bedrijf een stuk rust in je onderneming, je hoeft je namelijk niet met zaken bezig te houden waar je misschien minder affiniteit mee hebt. Zo ben kan je productiever bezig zijn en je winst marge verhogen door efficiënter te werken.

 

payroll