HTML5-banners, ook wel HTML5-banners met animatie of HTML5-banneradvertenties genoemd, vormen een effectief onderdeel van de digitale strategie van elk merk.

 

Gebruikt u ze nog niet? Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen. We laten u de voordelen van deze banneradvertenties zien. We helpen u ook om ermee aan de slag te gaan.

Wat is een HTML5-banner?

 

Het is handig om te weten waaruit deze banners precies bestaan. HTML5 is de meest recente versie van Hypertext Markup Language, de code die webpagina’s beschrijft.

HTML5 is gemaakt van HTML, CSS en Javascript; met andere woorden, de stukken die zorgen voor structuur, presentatie en interactieve effecten.

Gebruik van HTML5-banners

Marketingstrategie en -tactieken kunnen geen eenduidige benadering volgen. Omdat elke consument dagelijks meerdere apparaten en platforms gebruikt en elk een bepaald formaat nodig heeft voor een optimale weergave, zijn aanpasbare ontwerpen een must.

 

HTML5-banners zijn in dit opzicht ideaal, omdat ze snel en gemakkelijk worden geproduceerd, aangepast of verkleind voor gebruik in verschillende lay-outs.

U hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven. Er zijn tal van onderzoeken over het online gedrag van consumenten. De resultaten laten herhaaldelijk opwaartse trends zien in het online onderzoeken en kopen van producten.

 

Waar het bij dit alles om draait? Uw doelgroep brengt meer tijd dan ooit door in digitale ruimtes. En ze zijn alleen van plan dit uit te breiden. U moet gewoon een sterke aanwezigheid hebben voor uw merk op de plaatsen waar uw leads naar op zoek zijn.