Bij een actieve lifestyle heb je natuurlijk ook de juiste spullen nodig. Gelukkig is er tegenwoordig een ruim aanbod te vinden van merken die op dit gebied populair zijn. Dit zijn de beste merken van nu:

Vaude

Dit Duitse merk wordt vanaf het jaar 1974 geproduceerd.  Bij Vaude staan de milieunormen hoog in het vaandel. Dit houdt in dat al hun producten volledig recyclebaar zijn. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf een van de meest milieuvriendelijke fabrikanten is wat betreft het maken van outdoorproducten.

Tecnica

Tecnica werd in 1960 opgericht. In 1970 bracht het bedrijf de eerste Moon Boots uit. Deze waren geïnspireerd door de landing op de maan van Neil Armstrong. In de jaren 80 bracht het bedrijf de eerste outdoor schoenen uit. Lees hier meer over de spullen van Tecnica.

Jack Wolfskin

In 1981 begon Jack Wolfskin met de productie van outdoor kleding voor mensen die vaak buiten zijn. Het bedrijf maakt kleding die je berschermt tegen alle soorten weersomstandigheden. Je vindt in de collectie rugzakken, schoenen, broeken, softshells en donsjassen. Ook maken ze een groot aantal accessoires.

The North Face

The North Face begon in 1966 in San Francisco. In het begin maakte dit bedrijf alleen spullen voor bergbeklimmers. Tegenwoordig maken ze allerlei artikelen. Ze bieden een uitgebreide collectie aan sportkleding, klimmateriaal, wandelschoenen en wintersportuitrusting.

Fjälräven

Dit van oorsprong Zweedse merk bestaat al sinds 1960. Het bedrijf heeft als doel om outdoor kleding te produceren die omdat deze lichtgewicht is veel bewegingsvrijheid biedt.  Naast jassen, broeken en shirts richt dit merk zich ook op rugzakken.

Patagonia

In 1973 werd Patagonia opgericht door Yvon Chouninard. In het begin maakte dit bedrijf outdoor spullen voor alpine en rotsklimmen.  Vandaag de dag richt dit bedrijf zich op klimmers, surfers, hikers, snowboarders en skiërs. Door gebruik te maken van duurzame, gerecyclede materialen zijn ze heel populair geworden